Laat het gerecht zelf de hoofdrol spelen en varieer met je toppings zoals je wilt. Het gerecht zelf wordt niet minder lekker als je een of meerdere elementen van de topping weglaat.
Boter
|
20 g |
---|---|
Komijnpoeder
|
2 tl |
Korianderpoeder
|
2 tl |
Rode uien
|
2 |
Grote fijngehakte knoflookteentjes
|
3 |
Wortelen in kleine blokjes
|
2 |
Fijngehakte zongedroogde tomaatjes
|
3 el |
Kidneybonen - afgespoeld en uitgelekt
|
1 blikje |
Gehakte tomaten (ongeveer 400 g)
|
1 blikje |
Rode paprika in reepjes (ongeveer 300 g)
|
1 |
Grof zout
|
1½ tl |
Crème fraîche
|
200 ml |
---|---|
Een handvol zoute tortillachips
|
|
Avocado in blokjes
|
1 |
Limoen in partjes
|
1 |
Gekookte basmatirijst
|
|
Dun gesneden rode chili's peper
|
2 tl |
Grof gehakte verse koriander
|
100 g |