Kaneelcake
Kaneelcake is een klassieke cake met de smaak van kaneel en een heerlijk glazuur bovenop. De kaneelcake is lekker om mee te nemen naar je werk/school, als je onderweg bent of met een feestje. Er zijn veel variaties mogelijk maar dit is echt het klassieke recept, makkelijk en heerlijk!
Ingrediënten
Kaneelcake
|
Boter op kamertemperatuur
|
75 g |
|---|---|
|
Suiker
|
275 g |
|
Tarwemeel
|
275 g |
|
Kaneelpoeder
|
3 tl |
|
Baking Soda of bakpoeder
|
1½ tl |
| 350 ml |
Glazuur
|
Boter
|
50 g |
|---|---|
|
Poedersuiker
|
250 g |
|
Vanillesuiker
|
2 tl |
|
Chocoladepoeder
|
1 el |
|
Sterke hete koffie
|
3 el |
Bereidingswijze
Oventijd
kaneelcake
Glazuur