Lactosevrije havermout met banaan en rozijnen
  • Arla
  • Recepten
  • Lactosevrije havermout met banaan en rozijnen

Lactosevrije havermout met banaan en rozijnen

15 min.

Bereidingswijze

  • Schil de banaan en snij in dunne plakjes. Meng de lactosevrije melk, havermout, zout en kaneel in een pan. Breng aan de kook en kook 3-4 minuten op matig vuur, af en toe roeren. Voeg de rozijnen en 3/4 van de banaan toe en kook nog ongeveer 1 minuut mee. Verdeel de havermoutpap over de 2 schaaltjes en serveer met de resterende plakjes banaan en eventueel nog een scheutje lactosevrije melk.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla Lactofree Halfvolle melkdrank
250 ml
Banaan
½
Havermout
6 el
Zout
snufje
Kaneelpoeder
snufje
Sultanarozijnen
1 el