Lactosevrije Matcha latte

Lactosevrije Matcha latte

Bereidingswijze

Zo maak je het
  • Doe het matcha theepoeder en de ahornsiroop in een mok. Giet er 1 eetlepel heet water op en roer tot een dikke pasta. Verwarm de melk 5 minuten in een steelpannetje op laag vuur of tot de melk begint te dampen. Giet de warme melk in de mok en roer tot de matchapasta helemaal is opgelost. Tips: Gebruik een elektrische melkklopper om de thee te laten schuimen. Vervang de ahornsiroop door honing of agavesiroop. Doe de melk in een beker die geschikt is voor de magnetron en verwarm 30 tot 45 seconden op de hoogste stand of tot de melk begint te dampen.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla Lactofree Halfvolle melkdrank
250 ml
Matchapoeder
1 tl
Ahornsiroop (maple syrup)
1 el
Heet water
1 el