Over Arla
Producten
Arla Biologisch
Arla LactoFREE
Arla Skyr
Arla JÖRĐ
Arla Kefir
Recepten
Alle recepten
Artikelen
Ontbijt
Lunch
Diner
Lactosevrije recepten
Recepten met skyr
Taart en bakrecepten
Makkelijke smoothie recepten
Melk en koffie inspiratie
Ontbijt bowls
Feel-good snacks
Lactosevrije recepten
Wat te doen met oud brood?
Zomerfeestjes
Airfryer
Restjes groenten
Midden-Oosterse keuken
Onze organisatie
Duurzaamheid
Arla
Recepten
Piña colada breakfastbowl
Piña colada breakfastbowl
Bereidingswijze
Verwijder de schil van de ananas en snijd in blokjes. Verdeel de Arla Skyr naturel over een schaaltje. Top af met de stukjes ananas, hazelnoten, kokosflakes en havermout.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Ananas
70 g
Arla® skyr naturel
200 g
Handje hazelnoten
Kokosvlokken
10 g
Havermout
15 g
Andere recepten
25 min.
Ramen
(0)
15 min.
Tortellini
(0)
15 min.
Pasta met pesto
(0)
30 min.
Chili con carne
(0)
Bekijk meer