Snelle aardappelsoep met courgettebrood
30 min.
Snelle aardappelsoep geserveerd met in de oven gebakken naanbrood gevuld met courgette, knoflook en geraspte kaas.
Ingrediënten
Squashbrød
|
Groene courgettes in brede, dunne reepjes (Circa 450 g)
|
2 |
|---|---|
|
Grof zout
|
1 tl |
|
Geraspte cheddar en maasdammer
|
25 g |
|
Geplet knoflookteentje
|
1 |
|
Naanbroodjes (Circa 400 g)
|
2 |
|
Aardappel-preisoep
|
1 L |
|---|---|
|
Fijngesneden preien (Circa 200 g)
|
2 |
|
Peultjes in reepjes
|
200 g |
Bereidingswijze
Courgettebrood
Baktijd
Het is handig om een dunschiller te gebruiken als je de courgettereepjes gaat maken.
Voedingswaarde, per 100 g
Energie-inhoud:
81 Kcal
| vezels | 1,3 gram vezels |
| eiwit | 2,2 gram eiwit |
| vet | 3,1 gram vet |
| koolhydraten | 10,9 gram koolhydraten |