Spinaziepannenkoekjes met kip
•
Bereidingstijd 30 min.
Spinaziepannenkoekjes gevuld met kip, kaas, heerlijke salade en dressing. De pannenkoeken zijn niet alleen groen van de spinazie - de pannenkoeken bevatten ook veel andere heerlijke groenten en zijn een lust voor maag en ogen. Dit recept voor spinaziepannenkoekjes met kip kan snel een favoriet worden op de eettafel.
Bereidingswijze
Spinaziepannenkoekjes
Dressing
Salade
Kip
Serveren
Ingrediënten
Spinaziepannenkoekjes
Arla Biologische Halfvolle melk
|
300 ml |
---|---|
Tarwemeel
|
150 g |
Babyspinazie
|
75 g |
Eieren
|
3 |
Zout
|
1 tl |
Boter of olie om in te bakken
|
Dressing
250 ml | |
Zoete chilisaus
|
3 el |
Salade
Rode bieten in reepjes gesneden
|
3 |
---|---|
Gehalveerde kerstomaatjes
|
200 g |
Babyspinazie
|
25 g |
Rode ui dun gesneden
|
1 |
Chilipeper in ringen gesneden
|
1 |
Handje verse koriander
|
Kip
Boter
|
10 g |
---|---|
Kipfilets
|
500 g |
Zout
|
1 tl |
Geraspte kaas
|
100 g |
Peper
|