De natuurlijke kracht van melk

Onze gezondheidsstrategie

Wij brengen de natuurlijke kracht van melk in verschillende vormen om het voor jou eenvoudiger te maken om gezond te leven.

Arla Foods behoort tot de top vijf van zuivelbedrijven wereldwijd. We zijn daarmee in de positie om mensen te helpen en het voor hen eenvoudiger te maken om gezond te leven. Daarvoor hebben we onze gezondheidsstrategie ontwikkeld. De strategie bouwt op onze verantwoordelijkheid om zuivelproducten als onderdeel van een gezond voedingspatroon te promoten en deze beschikbaar te maken voor mensen over de hele wereld.

Onze gezondheidsstrategie is een belangrijke leidraad als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten en innovatie. Ook focussen we op het stimuleren van goede voedingsgewoonten met recepten en kookinspiratie online, evenementen en educatieve programma’s. Daarnaast gaan we samenwerkingen aan  werken we samen met de wetenschap om kennis over de gezondheidsvoordelen van melk te vergroten.

Onze volledige gezondheidsstrategie vind je hier.

Onze gezondheidsstrategie

We maken melk nog beter

Melk is van nature rijk aan voedingsstoffen. We verwerken melk tot allerlei gezonde producten die voldoen aan de behoeften van je lichaam, gedurende de dag en je hele leven lang….

Lees meer
Onze gezondheidsstrategie

We inspireren tot goede eetgewoonten

Goede eetgewoonten zijn erg belangrijk voor een gezond leven. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn...

Lees meer
Onze gezondheidsstrategie

Meer weten over melk en gezondheid

Melk maakt deel uit van een gezond voedingspatroon. Melk helpt je om sterker te worden, te groeien, leren, spelen en presteren...

Lees meer