Chiapap met melk en skyr

Chiapap met melk en skyr

Chiapap met melk, skyr, vers fruit en muesli. Het is super makkelijk om deze chia pap met zowel melk als Skyr te bereiden. Leuk om als variatie eens te proberen als ontbijt. Afhankelijk van je voorkeur en het seizoen kun je variëren met fruit, noten, granen en bessen.
https://www.arla.nl/recepten/chiapap-met-melk-en-skyr/

Bereidingswijze

Chiapap
  • Doe de melk en het chiazaad in een kom en roer goed door elkaar. Zet het mengsel afgedekt in de koelkast voor minimaal 4 uur, maar bij voorkeur een hele nacht. Roer vlak voor het serveren de chiapap goed door en voeg de Skyr toe.
Serveren
  • Verdeel de chiapap in 4 kommen en verdeel de topping (muesli, frambozen en mango) over de pap
Eet smakelijk!
Tip

Dit is een makkelijk ontbijt als je liever wat langer in je bed ligt in de ochtend. Maak de pap de avond van tevoren en in de ochtend is het zo goed als klaar. Je hoeft dan alleen nog de Skyr toe te voegen en topping over de schaaltjes te verdelen.

Ingrediënten

Chiazaadjes
80 g
Arla Biologische Halfvolle melk
500 ml
Arla® skyr vanille
300 ml
Toppings
Muesli
100 g
Frambozen
200 g
Mango geschild
1