Lactosevrije pindakaaskoekjes

Lactosevrije pindakaaskoekjes

Als je van pindakaas én koekjes houdt, dan moet je deze pindakaaskoekjes eens proberen. Zo lekker! Zeker als je ze verkruimelt en ’s ochtends door Arla Lactofree halfvolle yoghurt roert.
https://www.arla.nl/recepten/lactosevrije-pindakaaskoekjes/

Bereidingswijze

  • • Verwarm de oven voor op 175 graden. • Mix alle ingrediënten in een beslagkom tot een glad beslag. • Maak je handen een beetje nat en maak 14 deegballetjes van zo’n 20 gram per stuk. Leg de balletjes op een met bakpapier beklede ovenplaat en druk een beetje aan, zodat ze ongeveer 1 centimeter dik zijn. • Bak de koekjes zo’n 10 minuten in de oven. Zijn de koekjes daarna nog niet goudbruin gekleurd? Bak ze dan nog zo’n 2 minuten extra. Laat de koekjes na het bakken volledig afkoelen buiten de koelkast.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Ahornsiroop
50 ml
100% pindakaas
250 g
Ei
1
Vanille-extract
1 tl
Bakpoeder
3 g