Luchtige havermout pannenkoekjes met skyr en bosbessen
 
    Ingrediënten
| 
                                            
                                                Bosbessen
                                            
                                     | 100 g | 
|---|---|
| 250 g | |
| 
                                            
                                                Ahornsiroop
                                            
                                     | 4 el | 
| 
                                            
                                                Fijngeraspte citroenschil van halve citroen
                                            
                                     | 
Voor de havermoutpannenkoekjes
| 
                                            
                                                Havermout
                                            
                                     | 45 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Melk
                                            
                                     | 125 ml | 
| 
                                            
                                                1 eieren
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Gesmolten boter
                                            
                                     | 1 el | 
| 
                                            
                                                Bruine suiker
                                            
                                     | 1 el | 
| 
                                            
                                                Bloem
                                            
                                     | 40 g | 
| 
                                            
                                                Bakpoeder
                                            
                                     | 1 tl | 
| 
                                            
                                                Snufje zout
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Kaneelpoeder
                                            
                                     | 1 tl | 
| 
                                            
                                                Extra boter voor in de pan
                                            
                                     | 
Bereidingswijze
Zo maak je het
 
     
     
     
    