Noedelsalade
20 min.
Heerlijke zelfgemaakte noedelsalade met een goede dressing, veel knapperige groenten en pinda's. Noedelsalade is eenvoudig en snel te maken en kan zowel warm als koud gegeten worden. Noedelsalade is ook ideaal voor in de lunchbox, op het buffet en als gemakkelijk avondmaal dat van tevoren kan worden gemaakt.
Ingrediënten
Dressing
|
Zoete chilisaus
|
3 el |
|---|---|
|
Vissaus
|
3 el |
|
Sesamolie of neutrale olie
|
3 el |
|
Versgeperst limoensap
|
2 el |
Noedelsalade
|
Gedroogde eiermie
|
100 g |
|---|---|
|
Water
|
2 L |
|
Grof zout
|
2 tl |
|
Lente-ui Noedelsalade
|
2 |
|
Fijngesneden spitskool
|
200 g |
|
Grote wortel, in dunne reepjes (ongeveer 125 g)
|
1 |
|
Komkommer, in dunne reepjes (ongeveer 125 g)
|
½ |
|
Rode paprika, in dunne reepjes (ongeveer 100 g)
|
1 |
Garnering
|
Verse koriander
|
200 g |
|---|---|
|
Pinda's
|
100 g |
Bereidingswijze
Dressing
Noedelsalade
Je kunt gerust andere groenten gebruiken in de noedelsalade - gebruik gewoon wat je in de groentelade hebt liggen!