Pitabroodjes met gegrilde aubergines en kippengehaktballetjes
Kleurrijke pitabroodjes gevuld met groenten en kippengehaktballetjes. Met veel groenten, met gehaktballetjes als heerlijke smaakmaker.
Bereidingswijze
Gegrilde aubergines
Kippengehaktballetjes
Dressing
Vulling
Grilltijd voor aubergines
Grilltijd voor pitabroodjes
Ingrediënten
Gegrilde aubergines
Aubergines, in langwerpige plakjes (ongeveer 600 g)
|
2 |
---|---|
Olijfolie
|
2 el |
Grof zout
|
½ tl |
Kippengehaktballetjes
Kipgehakt
|
200 g |
---|---|
Grof zout
|
¼ tl |
Knoflookteentje, fijngehakt
|
1 |
Gehakte muntblaadjes
|
2 el |
Gehakte platte peterselie
|
3 el |
Olijfolie
|
1 el |
Dressing
Kwark
|
250 g |
---|---|
Water
|
3 el |
Grof zout
|
½ tl |
Versgemalen peper
|
Vulling
Volkoren pitabroodjes (ongeveer 425 g)
|
4 |
---|---|
Kleine rode, gele en oranje mini- paprika in reepjes
|
200 g |
Rode ui, in dunne halve ringen (ongeveer 75 g)
|
1 |
Munt- en platte peterselie blaadjes
|
300 g |