Lactosevrije yoghurt dip met boerenkool & pesto

Lactosevrije yoghurt dip met boerenkool & pesto

Bereidingswijze

Zo maak je het klaar
  • Doe de boerenkool, peterselie, geroosterde pijnboompitten, knoflook, Arla Lactofree halfvolle yoghurt en citroensap in een keukenmachine en mix tot een gladde massa. Voeg de extra vergine olijfolie en witte bonen toe en mix nogmaals tot een gladde massa. Breng op smaak met zwarte peper en zout. Serveer met pompoenpitten, een scheutje olijfolie en wat citroenrasp. Tips: Vervang de boerenkool door 40 g babyspinazie. Vervang de witte bonen door 400 g kikkererwten uit blik. Vervang de pompoenpitten door 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla Lactofree Halfvolle yoghurt
60 g
Boerenkool fijngehakt
40 g
Peterselie fijngehakt
10 g
Geroosterde pijnboompitten
20 g
2 teentjes knoflook gepeld
Citroen sap en de geraspte schil
1
Extra virgine olijfolie plus wat extra om te sprenkelen
1 el
Witte bonen uit blik, uitgelekt en afgespoeld
400 g
1 el pompoenpitten om te serveren
Zout en peper naar smaak