skyr-logo.png

Start de dag op z’n IJslands met Arla Skyr.png

Vraag het elke IJslander en ze geven allemaal hetzelfde antwoord: het omarmen van de IJslandse manier van leven begint met het omarmen van de elementen. Koud weer, harde wind – het is er de realiteit van alledag. En met zo’n onvoorspelbare natuur neem je het beste ontbijt waar je op kunt bouwen. Geen wonder dat IJslanders al meer dan duizend jaar genieten van Skyr.

Wat je ochtend ook brengt, Arla® skyr brengt je verder.

Text_Skyriously.png

 

  • Neem je ontbijt serieus!
  • Stevig, romig én fris.
  • Kwaliteit waar je de tijd voor neemt

Text_Stevig.png

Arla skyr bevat van nature 2.7 keer zoveel eiwit als gewone yoghurt. Het resultaat? Een heerlijke zijdezachte, maar dikke textuur. Is dat het geheim waardoor IJslanders de hele ochtend door kunnen?

Text_Fris.png

Arla skyr heeft alle belangrijke eigenschappen voor een goede start van de dag. Een heerlijk frisse yoghurt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Text_Romig.png

Arla skyr wordt gemaakt volgens een 1000 jaar oud IJslands recept en daar dankt het die kenmerkende zijdezachte textuur aan. Arla Skyr is van nature rijk aan eiwit, bevat 0% vet en toch lekker romig van smaak. Het is de perfecte manier om met kracht, energie en optimisme de dag te beginnen.

nutritiontable.png

VOEDINGSWAARDEVAN SKYR.png

Arla Skyr Natural per 100 gram bevat:

  • Minder dan 0,1 g verzadigd vet
  • Slechts 63 kcal
  • 11 g eiwit Het is de perfecte manier om met kracht, energie en optimisme de dag te beginnen