Aardappelsalade met radijsjes
45 min.
•
Bereidingstijd 20 min.
&format=webp)
Dit recept voor aardappelsalade met radijsjes is ontzettend makkelijk om te maken en ook super smaakvol! Je kunt de salade serveren bij een barbecue, als lunch of meenemen naar een picknick. Het is heel simpel: koude, vers gekookte aardappelen gemengd met zure crème fraîche, kruiden, radijsjes en mosterd. Maak het af met je favoriete kruiden en je hebt dé smaakmaker van de zomer.
Ingrediënten
Dressing
Zure room
|
400 ml |
---|---|
Bieslook, fijngehakt
|
100 g |
Dille, fijngehakt
|
100 g |
Dijonmosterd
|
2 tl |
Versgeperst citroensap
|
2 tl |
Grof zout
|
2 tl |
Versgemalen peper
|
Kleine nieuwe aardappelen, gekookt en afgekoeld
|
1 kg |
---|---|
Radijsjes, in dunne plakjes
|
100 g |
Doperwt
|
100 g |
Takje dille
|
1 |
Bereidingswijze
Dressing
Maak de aardappelsalade makkelijk van tevoren
De aardappelsalade kan een dag van tevoren worden gemaakt (wacht even met decoreren). Vind je hem wat droog, roer er dan vlak voor het serveren nog wat extra crème fraîche doorheen. Vergeet niet te proeven.
Voedingswaarde, per Serving
Energie-inhoud:
391 Kcal
vezels | 6,1 gram vezels |
eiwit | 10,7 gram eiwit |
koolhydraten | 48,2 gram koolhydraten |
vet | 17,1 gram vet |
