Skyr met sinaasappel, chocoladeschilfers en pistachenootjes

Skyr met sinaasappel, chocoladeschilfers en pistachenootjes

Begin je dag goed met deze lekkere Arla skyr bowl. Deze bowl heeft precies de juiste combinatie van zuur en zoet.

Bereidingswijze

  • Was de sinaasappel en haal met een zest of fijne rasp wat van de schil van de sinaasappel af. Leg dit apart voor de garnering. Haal de schil van de sinaasappel en snijd de partjes er met een klein mesje uit, zodat je alleen het sinaasappelvlees in partjes hebt. Schaaf met een scherp keukenmes dunne chocoladeschilfers van een groter blok pure chocolade en doe de schilfers in een kom. Hak de pistachenoten. Schep de skyr in twee kommen en bedek het met de sinaasappelpartjes, chocoladeschilfers en de gehakte pistachenoten. Maak het af met een beetje fijn geraspte sinaasappelschil en dien meteen op.
Eet smakelijk!
Tip

De chocoladeschilfers kunnen vervangen worden door fijngehakte chocolade of pure hagelslag

Ingrediënten

Sinaasappel
1
Arla® skyr naturel
450 g
Pure chocolade schilfers
30 g
Pistachenoten
50 g
Sinaasappelschil
1 tl