Je kunt je eigen pindakaas maken en het zo smeuïg of knapperig maken als je zelf wilt. Voor de basis heb je alleen natuurlijke of geroosterde pinda's nodig. Mix ze gewoon op hoge snelheid tot de olie vrijkomt en blijf mixen tot het romig, glad en heerlijk is. Je kunt een beetje zout toevoegen als je wilt of olie als je het smeuïger wilt. Als je het knapperig wilt, verwijder dan 1/3 van de pinda's na een snelle pulse als ze grof gehakt zijn, roer ze er dan weer door als de resterende 2/3 glad en romig is.
Hoewel het eenvoudig en gemakkelijk is, wil je misschien meer weten over deze heerlijke topping. Hieronder lees je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.
Gesneden banaan
|
1 |
---|---|
Arla® skyr naturel
|
450 g |
Gehakte pecannoten
|
2 el |
Pindakaas met stukjes pinda
|
2 el |
Snufje cacaopoeder
|
Skyr of yoghurt werken uitzonderlijk goed als basis, maar je hebt een grote selectie toppings nodig om dat volle smaakpalet te bereiken voor het ontbijt of een heerlijke snack. Met pindakaas om van te watertanden, verse plakjes banaan en knapperige pecannoten creëer je de perfecte combinatie van smaken die het gerecht ook visueel aantrekkelijk maken met hun zachte, rustgevende kleuren.
Op zoek naar overig lekker beleg? Probeer eens een heerlijke mix van banaan en chocoladetopping voor skyr of geniet op van een heerlijke smoothiebowl met aardbei met een heleboel onweerstaanbare toppings!
Dit recept is gemakkelijk te maken en zit boordevol smaken en texturen waar je van droomt als je 's ochtends wakker wordt of in een snackbui bent. De pecannoten zorgen voor een onweerstaanbare knapperigheid in de romige kom met skyr, terwijl ze ook heerlijke noten toevoegen. De banaan en pindakaas zijn een klassieke combinatie die geliefd is om de rijke en romige textuur van de pindakaas in combinatie met de natuurlijke snoep van de banaan. Deze combinatie heeft de tand des tijds doorstaan en is nog steeds een favoriete combinatie voor zowel ontbijt, snacks als desserts.