Arla skyr met gepocheerde peren met steranijs en verse bramen

Arla skyr met gepocheerde peren met steranijs en verse bramen

Bereidingswijze

Zo maak je het
  • Verdeel de Skyr over 2 kommen. Snijd elke halve peer in 4 partjes en leg de peren op de Skyr. Verdeel de bramen over de kommen en schenk een beetje siroop van de peren eroverheen.
Voor de gepocheerde peren
  • Doe alle ingrediënten behalve de peren in een kleine roestvrijstalen koekenpan Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis met een schilmesje Doe de peren in een aparte steelpan en breng het aan de kook, laat sudderen en kook de peren zachtjes Zodra het water kookt, haal de pan van het vuur en laat de peren afkoelen in de suikersiroop Wil je de peren bewaren? Bewaar ze dan in hun stroop, in een luchtdichte pot, in de koelkast
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla® skyr naturel
450 g
Bramen
10
Voor de gepocheerde peren
Peren
6
Water
750 ml
Bruine suiker
250 g
Citroen in plakjes
1
Vanillestokje gehalveerd en zaadjes eruit geschraapt
1
Steranijs
6