Skyr met geroosterde rabarber, verse aardbei en hennepzaad

Skyr met geroosterde rabarber, verse aardbei en hennepzaad

Deze romige Arla skyr bowl haalt het beste van verse aardbeien en zelfgemaakte geroosterde rabarber naar boven.

Bereidingswijze

  • 1. Verwarm de oven voor op 150 graden. 2. Snijd de rabarber in stukjes van 2 centimeter en leg op een bakplaat met bakpapier. 3. Strooi de rietsuiker over de rabarber en bak de stukjes ongeveer 30 minuten in de oven tot ze zacht zijn. 4. Laat de rabarber volledig afkoelen op de bakplaat. Schep de skyr in kommen en bedek met de stukjes rabarber en wat van de siroop. Voeg de gesneden aardbeien toe en maak het af met een handje hennepzaad.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Verse rabarber
250 g
Rietsuiker
80 g
Arla® skyr naturel
450 g
4-6 aardbeien
Hennepzaad
2 tl