Lactosevrije panna cotta met frambozen

Lactosevrije panna cotta met frambozen

40 min.

Bereidingswijze

  • Week de gelatine in ruim koud water 10 minuten. Prak de frambozen fijn. Hou een paar hele frambozen achter voor de garnering. Verwarm het mengsel in een steelpannetje met 2 eetlepels water, blijf roeren en hou het mengsel tegen de kook aan. Knijp de gelatine uit, haal de pan van het vuur en roer de gelatine goed door het frambozenmengsel. Laat iets afkoelen. Giet de lactosevrije yoghurt in een schaal en voeg de suiker en honing toe. Als het frambozenmengsel iets is afgekoeld meng je het met de lactosevrije yoghurt. Roer het stevig zodat het goed gemengd is met elkaar. Verdeel de lactosevrije yoghurt over 4 mooie glaasjes en laat minstens 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla Lactofree Halfvolle yoghurt
1 L
Gelatineblaadje
3
Suiker
100 g
Honing
3 el
Frambozen
250 g
Geschaafde amandelen
50 g