Mangosmoothie met skyr en een vleugje groen

Mangosmoothie met skyr en een vleugje groen

15 min.
Een recept voor een fantastische mango smoothie met een vleugje groen. Deze heerlijke zoete smoothie meng je met een frisse, licht zure sap van boerenkool, spinazie en citroenmelisse. Dit is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens vol vitamines en mineralen. Heb je alleen geen verse boerenkool en spinazie in huis? Dit kan je ook heel goed met diepvries groente maken. Verwarm de appelsap een beetje in een pannetje of in de magnetron. Dan mengt dit beter met de bevroren groente.

Bereidingswijze

Mangosmoothie
  • Mix alle ingrediënten voor de smoothie ongeveer 2 minuten in een blender op de hoogste stand tot de smoothie glad is. Schenk in 4 grote glazen.
Vleugje groen
  • Spoel de blender schoon met water en doe er daarna alle overige ingrediënten in. Blend voor ongeveer 30 seconden of tot het mengsel glad is. Verdeel het groen voorzichtig over de 4 glazen met mango smoothie.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Smoothie
Mango's (diepvries)
500 g
Arla Biologische Halfvolle melk
400 ml
Arla® skyr naturel
300 g
Vleugje groen
Appelsap
200 ml
Boerenkool
35 g
Verse spinazie
35 g
Handje citroenmelisse