Smoothiebowl met mango en kokos

Smoothiebowl met mango en kokos

15 min.
Een smoothie bowl met mango en kokos doet je denken aan zomer en zon. Maar van deze tropische smoothiebowl kun je het hele jaar genieten - als ontbijt of als heerlijk tussendoortje. In dit recept hebben we gebruik gemaakt van bevroren mango maar in de zomer kan je natuurlijk lekker verse mango gebruiken. De combinatie van mango en kokos zal je doen verassen!

Bereidingswijze

  • Mix de Skyr, mango en banaan voor ca. 2 minuten in een blender tot je een dikke gladde smoothie krijgt. Schenk de smoothie in twee kommen en verdeel de muesli, mango, passievrucht en overige toppings erover. Garneer eventueel met citroenmelisse en serveer.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Smoothiebowl
Arla® skyr naturel
450 g
Mango's bevroren
200 g
Banaan
1
Toppings
Muesli
100 g
Mango in stukjes
½
Passievruchten
2
Kokosvlokken
2 el
Bosbessen
50 g
Decoratie
Verse citroenmelisse