Skyr met zelfgemaakte krokante muesli, granaatappel en hazelnootvlokken

Skyr met zelfgemaakte krokante muesli, granaatappel en hazelnootvlokken

Met een subtiele krokante topping op de romige textuur van Arla skyr is deze bowl een heerlijke start van jouw dag!

Bereidingswijze

Zelfgemaakte muesli
  • 1. Smelt de suiker en boter samen in een pan en laat het licht karamelliseren. 2. Voeg de quinoa, havermout en spelt toe en roer dit voorzichtig door elkaar op middelhoog vuur, totdat de muesli een heerlijke goudbruine kleur krijgt. 3. Verdeel de hete muesli over een bakplaat met bakpapier om af te laten koelen.
  • Schep de skyr in twee kommen en bedek het met de krokante muesli, granaatappelpitten, hazelnoten en tijm. Serveer direct.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

zelfgemaakte muesli
Suiker
25 g
Boter
50 g
Gepofte quinoa
100 g
Havermout
100 g
Speltvlokken
100 g
Arla® skyr naturel
450 g
Granaatappelpitjes
4 el
Fijngehakte geroosterde hazelnoten
2 el
Tijm
1 tl