Gegrilde achterham met ananas

Gegrilde achterham met ananas

Rating (0 votes)

My rating

Gegrilde achterham met ananas

Number of portions
  • 4 dikke plakken achterham of bacon
  • 125 g Buko® Zuivelspread Ananas
  • 2 eetlepels Dijonmosterd
  • 2 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel (zonnebloem) olie
  • 2 schijven verse ananas (gehalveerd)

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de middelste/hoogste stand. Klop in een kom mosterd, suiker en Buko® zuivelspread Ananas door elkaar tot de suiker begint op te lossen. Bestrijk het vlees met wat olie en grill het 3 à 4 minuten aan elke kant. Leg op elke plak achterham een schijf ananas en verdeel het kaasmengsel erover. Zet het gerecht weer onder de grill tot het kaasmengsel bruin wordt en begint te bubbelen. Serveer met salade en dikke frieten.